Referenssit

Kotisivuja ja e-kauppoja

Eläinlääkäriasema tarvitsi uudet kotisivut ja logo. Yhteistyö sujui ja tuloksena on visuaalisesti ja teknisesti upeat sivut, josta asiakkaat helposti löytävät monipuoliset palvelut selityksineen ja hinnastoineen.

Fonttis Service utgör den saknade pusselbiten mellan stött arbete och den öppna arbetsmarknaden i Raseborg. Bolaget behövde en ny fungerande hemsida för att kunderna skulle hitta servicen.

Pääkaupungin ja Lappeenrannan seudulla toimiva terapiapalvelu, joka tarvitsi täysin uudet kotisivut. Värimaailma ja kuvat toteutettiin täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Projektissa tehtiin myös yritykselle uusi logo.

Yhdistyksen vanhentuneet kotisivut tarvitsivat uuden raikkaan ilmeen ja samalla yhdistys päätti perustaa uuden verkkokaupan kaikille sertifioiduille luonnonkosmetiikkaa myyville tahoille. Projekti toteutettiin yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Vaikka liiketoiminta oli kasvanut ilman markkinointia tai sähköisiä yhteystietoja, asiakkaan toive oli saada tyylikkäät, selkeät ja omannäköiset kotisivut, jotta asiakkaat löytäisi yrityksen helpommin.

Yritystoimintaa jo vuodesta 2019, mutta kotisivujen teko oli jäänyt, kiireiden takia. Nyt saatiin yhteistyössä ensin logo tehtyä ja upeat kotisivut, joiden kautta uudet asiakkaat löytävät Sähköketun palvelut.

Taina halusi uudistuneet sivut yrityksen palvelujen muutosten myötä. Uusi palvelu tuotiin näkyvästi esiin vanhojen palvelujen rinnalle. E-kaupan toteutti Sivutaikurit Oy

Asiakkaalla on kolme erilaista palvelukonseptia, jolloin useamman sivun kokonaisuus kattavilla kuvilla ja palveluesittelyillä oli tarpeen. Toiveena oli selkeät sivut ilman ylimääräistä liikkuvaa tekniikkaa.

Luomuviljelyyn ja -lihantuotantoon siirtynyt perhetila tarvitsi tilansa ja lihatuotteidensa esittelyyn uudet kotisivut. Ammattilaisen kuvat viimeistelevät tyylikkäät sivut. Photo: Jenny Perklén

Asiakas halusi kotisivuilleen modernimman ja selkeämmän ilmeen. Projektin perustana on päiväkodin perustajan suunnittelema logo, joka näkyy sivujen värimaailmassa. 

Asiakas tarvitsi yhteystietonsa suomeksi ja ruotsiksi sähköisenä käyntikorttina asiakkaita ja yhteistyökumppaneita varten. Tässä projektissa luotiin myös toiveiden mukainen uusi logo.

Seura tarvitsi uudistuneet ja mobiiliystävälliset kotisivut. Samalla sivuilta karsittiin turha tieto pois ja päivitettiin tiedot. Projekti valmistuu ja sivut julkistetaan sopivasti kauden alkuun.

Logoja

Asiakkaiden palautteita

Emma teki meidän kotisivut hyväntekeväisyytenä ja olemme siitä kiitollisia. Vanhat kotisivumme olivat aikansa eläneet ja Emman avulla saimme siistit ja selkeät uudet kotisivut. Kiitos!

Kirkkonummen seudun
mielenterveysyhdistys

Yhteistyö Emman kanssa on sujuvaa ja kommunikointi ja ajatustenvaihto onnistui sähköpostin kautta ongelmitta. Kotisivut saatiin pystyyn nopeasti, sovitun aikataulun mukaisesti ja samalla syntyi myös ihana logo

Leena Pohjola

Loimijoen eläinlääkärikeskus

“Emman kanssa oli helppo asioida ja hän ymmärsi ajatukseni heti. Ei tullut yhtään turhaa säätöä ja sain “avaimet käteen” sivut nopeasti valmiiksi.”

Petra Paldanius

Yrittäjä, Ora Palvelut

Suosittelen lämpimästi Emmaa kotisivujen tekijäksi! 👌❤ Sujui kuin tanssi, sivuista tuli ihan toivomusten mukaiset eikä tarvinnut itse osata mitään. Kiitos vielä!

Katja Lahti

Yrittäjä, Katjakatti

Personlig engagerad service, där kundens önskemål tas i beaktande. Emma gav även nya ideer och tankar! Emma håller vad hon lovar !!

Annika Eriksson

Jorvas Barnträdgård

Sain visuaalisesti kauniit ja minun hyvinvointiyrityksen näköiset sivut. Värimaailma on ihana. Sivut ovat selkeät asiakkaalle. Työ valmistui nopeasti ja yhteistyö toimi. Voin suositella lämpimästi. Kiitos💙

Johanna Henriksson

Happy Face&Mind