Referenssit

Kotisivuja ja e-kauppoja

Muutama esimerkki

Monipuoliset eläinlääkäripalvelut Vampulassa. Asiakas oli avaamassa uuden eläinlääkäriaseman ja halusi houkutella asiakkaita raikkailla ja visuallisesti kauniilla kotisivuilla. 

Vaikka liiketoiminta oli kasvanut ilman markkinointia tai sähköisiä yhteystietoja, asiakkaan toive oli saada tyylikkäät, selkeät ja omannäköiset kotisivut, jotta asiakkaat löytäisi yrityksen helpommin.

Yritystoimintaa jo vuodesta 2019, mutta kotisivujen teko oli jäänyt, kiireiden takia. Nyt saatiin yhteistyössä ensin logo tehtyä ja upeat kotisivut, joiden kautta uudet asiakkaat löytävät Sähköketun palvelut.

Logoja

Asiakkaiden palautteita

Suosittelen lämpimästi Emmaa kotisivujen tekijäksi! 👌❤ Sujui kuin tanssi, sivuista tuli ihan toivomusten mukaiset eikä tarvinnut itse osata mitään. Kiitos vielä!

Katja Lahti

Yrittäjä, Katjakatti

Sain juuri sellaiset kotisivut kun tarvitsin. Sain myös ohjauksen sivujen käytöstä ja miten niitä muokataan. Ohjeet oli selkeät ja helposti ymmärettävissä. Kiitos Emma ja Webson 👍😊

Kirsti

Kirstin Hoitohuone

“Emman kanssa oli helppo asioida ja hän ymmärsi ajatukseni heti. Ei tullut yhtään turhaa säätöä ja sain “avaimet käteen” sivut nopeasti valmiiksi.”

Petra Paldanius

Yrittäjä, Ora Palvelut

Hyvä palvelu. Homma sujui todella sujuvasti ja jälki oli priimaa. Isot suosittelut!

Nina Möller

Hyvinvointivalmentaja

Huippu palvelua ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Suosittelen👍

Rofa Rönnqvist

Hieroja, Rofan hieronta

Tää on hyvä. Ei tarvii muuttaa mitään. Kiitos!

Yrittäjä

Vyöhyketerapia