Referenssit

Kotisivuja

Alta löytyy linkkejä asiakkaiden kotisivuille, joihin voit tutustua. Valikoimassa on sekä yhden sivun projekteja, että useamman palvelun ja sivun kokonaisuuksia.

Palaute näistä sivuista on ollut myönteistä, asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ulkonäköön, käytettävyyteen ja yhteistyön sujuvuuteen.  Sinun kotisivusi voisi olla tässä galleriassa, ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Seura tarvitsi uudistuneet ja mobiiliystävälliset kotisivut. Samalla sivuilta karsittiin turha tieto pois ja päivitettiin tiedot. Projekti valmistuu ja sivut julkistetaan sopivasti kauden alkuun.

Asiakkaan yrityksellä ei ollut pitkästä toiminnasta huolimatta kotisivut. Suunniteltiin tyylikkäät sivut, jotka odottavat loppusilausta ennen julkaisua.

Pro bono -projekti Kirkkonummen seudun mielenterveysyhdistykselle. Yhdistys tarvitse uudistuneet ja mobiiliystävälliset kotisivut. Sivuilta karsittiin samalla päällekkäistä tietoa.

Taina halusi uudistuneet sivut yrityksen palvelujen muutosten myötä. Uusi palvelu tuotiin näkyvästi esiin vanhojen palvelujen rinnalle. On-line kaupan toteutti Sivutaikurit Oy

Asiakas halusi näyttävät sivut, jossa vuokramökkejä esitellään. Logo suunniteltiin ja sivut toteutettiin nopealla aikataululla kesäsesonkia varten.

Seura tarvitsi uuden ilmeen ja modernimmat sivut. Projekti toteutetaan tuntityönä ja sivuista tehdään samalla mobiiliystävälliset ja yksinkertaisemmat ylläpitää.

Vaikka liiketoiminta oli kasvanut ilman markkinointia tai sähköisiä yhteystietoja, asiakkaan toive oli saada tyylikkäät, selkeät ja omannäköiset kotisivut, jotta asiakkaat löytäisi yrityksen helpommin.

Asiakas halusi kotisivuilleen modernimman ja selkeämmän ilmeen. Projektin perustana on päiväkodin perustajan suunnittelema logo, joka näkyy sivujen värimaailmassa. 

Yritystoimintaa jo vuodesta 2019, mutta kotisivujen teko oli jäänyt, kiireiden takia. Nyt saatiin yhteistyössä ensin logo tehtyä ja upeat kotisivut, joiden kautta uudet asiakkaat löytävät Sähköketun palvelut.

Asiakas halusi yksinkertaiset ja selkeät sivut ilman kirkkaita värejä ja jotka olivat alaan sopivat. Koska yrityksellä ei ole markkinointipainetta, kotisivu toimii ensisijaisesti yritysesittelynä ja yhteystietona. 

Asiakkaalla on kolme erilaista palvelukonseptia, jolloin useamman sivun kokonaisuus kattavilla kuvilla ja palveluesittelyillä oli tarpeen. Toiveena oli selkeät sivut ilman ylimääräistä liikkuvaa tekniikkaa.

Asiakas on vasta aloittelemassa palvelujen tarjoamista, mutta halusi valmistautua markkinointiin selkeillä ja visuaalisesti kauniilla kotisivuilla.  Otettiin myös huomioon valmius laajentaa sivumäärää.

Asiakkaan toiveena oli yksinkertainen etusivu, jota voisi ajan myötä kasvattaa uusilla sivuilla ja toiminnoilla. Värimaailma ja omien piirustuksien käyttö oli asiakkaalle tärkeää. Käyntikorttina tämä sivu toimii hyvin.

Asiakkaan toiveena oli täysin uudistuneet kotisivut, joissa selkeys oli tärkeimpänä. Asiakas halusi myös, että sivut kuvaisivat häntä, olisivat “hänen näköiset”. Monipuoliset palvelut ja nettikauppa otettiin työssä huomioon. 

Asiakkaan toiveena oli modernisoida vanhat sivut raikkailla kuvilla ja palvelujen selkeillä esittelyillä. Toimipaikan avaaminen uuteen paikkaan asetti sivuille markkinointipainetta ja sitä on markkinoitu monessa kanavassa.

Logoja

Asiakkaiden palautetta

Suosittelen lämpimästi Emmaa kotisivujen tekijäksi! 👌❤ Sujui kuin tanssi, sivuista tuli ihan toivomusten mukaiset eikä tarvinnut itse osata mitään. Kiitos vielä!

Katja Lahti

Yrittäjä, Katjakatti

Sain juuri sellaiset kotisivut kun tarvitsin. Sain myös ohjauksen sivujen käytöstä ja miten niitä muokataan. Ohjeet oli selkeät ja helposti ymmärettävissä. Kiitos Emma ja Webson 👍😊

Kirsti

Kirstin Hoitohuone

“Emman kanssa oli helppo asioida ja hän ymmärsi ajatukseni heti. Ei tullut yhtään turhaa säätöä ja sain “avaimet käteen” sivut nopeasti valmiiksi.”

Petra Paldanius

Yrittäjä, Ora Palvelut

Hyvä palvelu. Homma sujui todella sujuvasti ja jälki oli priimaa. Isot suosittelut!

Nina Möller

Hyvinvointivalmentaja

Huippu palvelua ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Suosittelen👍

Rofa Rönnqvist

Hieroja, Rofan hieronta

Tää on hyvä. Ei tarvii muuttaa mitään. Kiitos!

Yrittäjä

Vyöhyketerapia